dijous, 29 de maig del 2008

Salmaia


Salmaia
COM ARRIBAR-HI


Només cal que arribis al poble Argentona, és a la sortida del poble, per la carretera antiga que va cap a Granollers, just davant de la desviació d'Òrrius.

Si ets d'algun poble del maresme numes cal arribar Argentona per la autopista:l'AP7 o C33 i per ultim teniu que agafa la sortida de Mataró la C60.

NOVETATS!!

El restaurant Salmaia és el primer en tot Europa en posar una pràctica "la carta digital", un nou servei que permet al client interactuar amb la carta digital per rebre més informació de cada plat.

QUE VAM FER?

Nosaltres vam sortir de l'institut i vam anar caminant 2 kilòmetres fins el Salmaia. Quant vam arribar ens va rebre el cuiner. Ens va explicar moltes coses com que, quan van arribar, tot el restaurant estava inservible i ho van haver de refer tot.

Ens van explicar perquè els colors de la paret i els de la taula...També ens va explicar que dintre d'un temps els i agradaria fer a la part de dalt unes habitacions per poder-se quedar a dormir. Ens vam ensenyar tot el restaurant: totes les sales, els banys, la cuina...
A la cuina no ens van deixar entra per les mesures d’higiene. Ens vam trobar el fill d’en Jesús l'Héctor. Estava treballant al Salmaia de cuiner. Ens vam sorprendre.

Ens vam ensenyar unes cartes digitals. Era la primera vegada que veia una carta d'aquestes. Era com una pantalleta petita que clicaves on et deia i et sortia tots els plats que hi havia. Però també podies veure la foto de com que era aquell menjar.